Waarom is het dan ook zo lekker.

Drie weken 🇮🇹 Italië gaat je echt niet in de koude kleren zitten. Nou ja koude kleren? Vooral in mijn broeken. Hoe meer de vakantie vorderde hoe meer er enige knelling ontstond. Het lijkt wel of die beestjes, die calorieën, in de nacht die broeken steeds kleiner maken.

Italië, een prachtig land en een land waar je fantastisch kunt eten en drinken. De wijnen zijn van hoge kwaliteit. We hebben het ons dan ook goed laten smaken. Wel veel bewegen want anders gaat het echt mis. De uitdrukking van ieder pondje gaat door het mondje klopt bij mij volkomen. Ik zal een paar gerechten laten zien.

Lamsvlees
Voor bij de koffie
heerlijke vijgen

En zo kan ik wel een tijdje doorgaan. Maar over dat bewegen, dat is ook goed te doen in Italië. Het is lekker lopen in de bergen. Veel klimmen en dan ook weer naar beneden. Bekijk de video maar even.

Schrikken

En dan kom je thuis na drie weken en zie ik daar die weegschaal staan. Zal ik mijn kop in het zand steken en hem gewoon maar negeren? Er op of er maar niet op, de ⚖️ hangt iets meer door naar er op.

Nee, dat kan niet kloppen, 78 kilo. Waarschijnlijk is er stof in de digitale weegschaal gekomen, even de analoge erbij pakken. Dat is gek, die geeft hetzelfde aan. Oei, het klopt echt en als je nu denkt dat valt toch wel mee? Met mijn gigantische lengte van 1.69 is het dus echt te veel. Heb ik zo’n mooi programma gemaakt om fit te worden en af te vallen hou ik mij er zelf niet aan. Dat gaat natuurlijk veranderen. Ik pak het programma er bij en begin gewoon weer opnieuw. Dat betekent, veel bewegen en halve porties eten en maar een glaasje wijn voor of bij het eten.

Meteen begonnen en vandaag voor de lunch een lekkere salade gemaakt.

 • Chinese kool
 • rucola
 • tomaat
 • augurk
 • ei
 • wortel
 • dressing
 • pesto van de bosakker

Dat is het eten maar ook vandaag maar weer begonnen met wat langere afstand om te lopen. Ik zou even kaas halen in het dorp, dat is 1800 meter maar wat om gelopen en het werden er 15000 oftewel 15 kilometer. Zaterdag loop ik een Pegasus wandeling van 18 km maar daar over later.

6 Comments on “Waarom is het dan ook zo lekker.

 1. Tja, even tijdig op de rem trappen is natuurlijk beter als de “schade” nog nog niet zo groot is.
  Pittige wandeling hoor maar jullie weren je dapper. Je zou toch zeggen “hoe kán dat nou die kilo’s”?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: