Op avontuur in……….de Donau Delta

Op Facebook werd ik uitgenodigd om mee te doen aan een tiendaagse challenge. Plaats 10 dagen een foto van een van je reizen. Alleen een foto en geen tekst erbij. Leuke uitdaging want bij het selecteren van de foto’s komt er weer veel terug van die momenten van toen. In 2017-2018 was ik 10 maanden op roadtrip door Europa dus avontuur genoeg.

Ik ga het op deze plaats ook doen maar dan wel met mijn herinnering erbij. Deze week:

Het voelt niet prettig.

Klik op de foto of HIER voor het hele verhaal.

5 Comments on “Op avontuur in……….de Donau Delta

  1. Mooi Harry! Er zijn van die dingen die je in je leven eens in het echt gezien wilt hebben. En jij hebt het kasteel van Dracula gezien. En meer van dat mooie land. O ja, ik heb me al een poosje geleden geabonneerd op je Youtubekanaal. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Het zien van de puntjes in de titel van deze aflevering brachten een glimlach op mijn gezicht. Goed om even terug te zijn bij kilometer 0

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: