Op avontuur in…………..Extremadura

Op Facebook werd ik uitgenodigd om mee te doen aan een tiendaagse challenge. Plaats 10 dagen een foto van een van je reizen. Alleen een foto en geen tekst erbij. Leuke uitdaging want bij het selecteren van de foto’s komt er weer veel terug van die momenten van toen. 

Ik ga het op deze plaats ook doen maar dan wel met mijn herinnering erbij. Deze week:

Extremadura, Spanje

Klik op de foto voor verhaal en foto’s

Op avontuur in.......
Is dit het paradijs?

One Comment on “Op avontuur in…………..Extremadura

  1. Qua natuur inderdaad ongeveer het paradijs maar ja, een paradijs kan voor mij toch niet volledig zijn zonder “enige moderne gemakken” , een paar uur ….ja graag, een paar dagen ben ik volgens mij niet zo geschikt voor. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: