Wandelen door de sneeuw

Zoals nummer 14 zei en ik haal het nog maar eens aan “elk nadeel heeft zijn voordeel”. Normaal overwinteren we in Spanje maar dit jaar door de toestand waardoor er niets anders meer op deze wereld belangrijk lijkt, een keertje niet. Het nadeel is dat ik nu het relaxte leven in Spanje mis en het voordeel is dat ik nu weer eens sneeuw mee kan maken. Afgelopen week iedere dag een flinke wandeling gemaakt door de prachtige besneeuwde bossen en heide.

Natuurlijk draaide mijn camera overuren. Vrijdag heb ik een stukje gelopen in de voortuin van onze gewezen Koningin nu dus Prinses. Ik heb daar 15 kilometer gelopen en heb echt goed uitgekeken of ik een vrouw zag lopen met dat speciale kapsel die haar hondjes aan het uitlaten was maar nee, het enige dat ik tegen kwam was een ree en een paar hooglanders. Het is wel de moeite waard om eens in die voortuin te wandelen.

Wandeling door de voortuin van prinses B

Komende week is het waarschijnlijk gedaan met het witte landschap, de eerste lammetjes, een tweeling, zijn hier in Ede alweer geboren. We stevenen af op de lente.

5 Comments on “Wandelen door de sneeuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: