Driehonderd video’s in ruim acht jaar

Het is 28 oktober 2013 als ik mijn eerste video op YouTube plaats. Ik zou een serie gaan maken van video’s met het onderwerp “waarloopjijwarmvoor”.

In de eerste video vraag ik dat aan Anneke. In onderstaande video kun je het antwoord zien.

In die ruim 8 jaar heb ik vele video’s gemaakt. Niet meer alleen “waarloopjijwarmvoor” video’s maar ook beeldverhalen van reizen, wandelen en koken. Niet alle video’s worden massaal bekeken maar één springt eruit. Dat was een filmpje van een naturistencamping. Die is meer dan 33000 keer bekeken. Waarschijnlijk kwam dat door de openingsfoto. Er kwam in de hele film geen bloot voor. Video’s van campings doen het trouwens altijd goed. In mijn top 10 van de meest bekeken vlogs staan er 5 van campings.

Mensen vragen mij weleens, waar doe je het nou voor. Allereerst voor mijzelf, natuurlijk vind ik het leuk als een video veel bekeken wordt maar er zijn er ook bij die niet boven de 15 kijkers uitkomen en dat is ook goed. Het is gewoon ontzettend leuk om filmpjes te maken. Opnemen en monteren. Ik ben lekker bezig en het houdt mij scherp. Ik kan natuurlijk ook gaan puzzelen aan de keukentafel maar filmpjes maken past toch meer bij mij.

De driehonderdste video moest iets speciaals worden en dat is dacht ik wel gelukt. Met twee kleinkinderen trok ik naar natuurgebied De Blauwe Kamer. Deze keer filmde ik niet maar deden de kleinkinderen, 10 en 7 jaar, dit. Heel verrassend voor mij.

Nu weer op naar de volgende videouitdaging. Het wordt waarschijnlijk een inkijkje bij de Keukenhof.

11 Comments on “Driehonderd video’s in ruim acht jaar

 1. Fijn dat filmpje er weer op staat. Was hem even kwijt
  Prachtig natuurgebied wat tot zijn recht komt met deze crew. Filmers en presentator in hun element

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry, wat een top idee!
  Heerlijk om de interactie tussen jou en kleinkinderen te zien!
  Zo wordt Nederland nog mooier! 😉

  En….Peer en Linus, jullie hebben het fantastisch gedaan!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoi hoi mannen,
  Heb genoten van jullie filmpje en de mooie natuur en het gezang van de vogels.

  Klasse 👍🏼.

  Liefs Cisca

  Like

 4. Geweldige cameramannen, een mooie en inspirerende omgeving en gedegen commentaar. Dat, met de vakkundige montage, maakt het een mooi en onderhoudend ‘filmpje’…👍

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: