Camping mierenhoop.

We verlaten Largentière en gaan via de gele en zelfs witte wegen op weg naar Mejanne le Clap. Hier heb ik goede herinneringen aan. In 2018 tijdens mijn one year roadtrip door Europa ben ik hier een dag of vijf geweest. Het was toen april en nu Juli. Vanaf Mejanne volgde ik toen de weg helemaal naar beneden tot aan de rivier en ik kan wel zeggen stijl naar beneden. Daar kwam ik terecht op camping La Genèse. En dat blijkt een naturistencamping te zijn, nu heb ik daar niets tegen en kan eigenlijk wel zeggen ik vind het wel prettig om met mooi weer naturel bezig te zijn. Het was toen erg stil op de camping. Bij het zwembad misschien 10 mensen en het grootste deel van de camping was afgesloten. Ik heb er heerlijke dagen gehad, flink gewandeld, gezwommen en lekker gegeten in het restaurant. Ook nog een filmpje gemaakt en hoe is dat nou mogelijk, het is mijn best bekeken filmpje dat ik ooit gemaakt heb, 33000 vieuws.

Een goede rede om er weer eens te gaan kijken en er een paar dagen te blijven.

We rijden de camping op en het lijkt of ik op de verkeerde camping ben. Niets rust, het lijkt wel een mierenhoop. Bij de receptie krijgen we een papiertje mee met de nog beschikbare plaatsen. Het zijn er een stuk of acht. De rest van de plekken zijn bezet. Is dit leuk? Honderden mensen in hun blote niksie bij elkaar, sommigen met alleen een mondkapje maar anderhalve meter gaat niet lukken. Weg wezen hier.

Mijn lief kent nog een camping in Goudargues van vroeger en daar gaan we nu heen. Mooie ruime plekken aan de de Céze Ook hier trouwens weer veel landgenoten. Wat een ontspannend sfeertje hier. Het is niets voor mij maar er zijn hier mensen die ieder jaar hier terug komen. Sommigen al twintig jaar. Dat zegt toch wel iets. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe mensen dat vinden. Ben jij van ieder jaar terug komen of hou je van meer afwisseling? Laat het mij gerust weten.

We blijven een kleine week heel relaxed op deze camping, Goudarques is een aardig toeristisch plaatsje met veel eettentjes en regelmatig, tenminste in het seizoen wat te doen voor de bezoekers. Na een week hebben we het wel gezien, veel wandelingen gemaakt en gaan we weer on the road naar een ander gebied maar daarover de volgende keer meer.

5 Comments on “Camping mierenhoop.

 1. Naar het schijnt is het succes van naturisme in deze coronatijden enorm toegenomen. Niets verkeerd aan, is inderdaad ‘bevrijdend’, maar op elkaar gepakt zitten als mieren, met of zonder kleren, ook aan mij niet besteed. Mooi alternatief heb je gevonden. Wàt een uitzicht, schitterend!
  Geniet nog verder!

  Geliked door 1 persoon

 2. Best bekeken naturistenfilmpje? We hebben gewoon héél veel natuurliefhebbers, snap dat dan. 😉
  Wel jammer dat het er nu een mierenhoop was, dat is nooit prettig of je nou wel of niet uit de kleren bent.
  Nee ik ben niet avontuurlijk, hoef zelfs eigenlijk niet van huis om vakantie te vieren want heb een ruime voorkeur voor het eigen bed. Maar ja, jij hebt je eigen bed bij je natuurlijk in je sprintertje.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: