Wandelen, zo mooi is Nederland

Er wordt steeds meer gewandeld en dat is ook wel logisch. Het buiten zijn is een drang die we van nature in ons hebben. Helaas zijn er genoeg mensen die door wat voor reden dan ook niet kunnen wandelen.

Vorige week ben ik aan het wandelen geweest met Gerrit. Hij is gepensioneerd directeur van een basisschool of zoals hij het zelf zegt schoolmeester. Hij liet mij het mooie Lunteren zien. Gerrit hoopt dit jaar 3565km te lopen. Deze dag kon hij weer bijna 13 km bijschrijven op zijn lijstje.

In mijn nieuwe vlogreeks “zo mooi is Nederland” laten wandelaars de mooiste plekjes uit hun omgeving zien en als eerste is dat dus Gerrit van Houwelingen uit Lunteren.

2 Comments on “Wandelen, zo mooi is Nederland

  1. Van zo’n “eigen bos”kunnen we hier in de randstad alleen maar dromen. Er zijn misschien nog wel gebieden waar je 20 km kunt lopen maar veelal is dat dan omdat men veel parallel paden aanlegt waardoor je in een betrekkelijk klein gebied diverse rondjes loopt.
    De omgeving van Lunteren komt er beter af dat is wel duidelijk. Kwam vroeger wel regelmatig op de Veluwe dus ken het verschil met de randstad wel.,

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: