Wat is een bikkel?

In het woordenboek staat: doorzetter die hard is voor zichzelf en anderen. Het betekent ook: doorzetter, doorbijter, kanjer. In dit stukje en zeker in het you-tube filmpje gaat het over een kanjer en doorzetter. In september mag ik weer meelopen met een groepje nierpatiënten naar Santiago de Compostela. Dat doe ik vanaf 2013 ieder jaar en in dat jaar wilde Elisabeth eigenlijk ook al mee maar dat kon door haar fysieke situatie niet. Maar het bleef kriebelen en nu een jaar na haar derde niertransplantatie gaat zij ervoor. Niet alleen voor het lopen maar ook voor haar hondenschool. Kijk naar het filmpje en zie en hoor haar verhaal.

2 Comments on “Wat is een bikkel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: