Waar ben ik

Ergens hoor ik een geluid, ik probeer het weg te stoppen maar dat lukt niet. Het gaat maar door. Langzaam word ik wakker, het blijkt mijn telefoon te zijn die op de wekkerstand staat. Ik kijk naast mij, niemand. Ik lig alleen in bed. Langzaam dringt het tot mij door waar ik ben. Het is half zeven en ik ben in Väsby, Stockholm. Omdat mijn lief geopereerd is aan haar schouder en even echt niets mag doen ben ik alleen gaan oppassen, gek woord eigenlijk, nou ja ik doe een paar dingen zoals de kleinkinderen naar school brengen en natuurlijk ook weer ophalen, mee naar zwemles, spelletjes doen, wat kokkerellen, voorlezen, eigenlijk alleen maar leuke dingen. Vandaag gaat Tom nog even mee om uit te leggen waar de school is, ook wel handig om te weten. Het is nu kwart over acht en ik loop al lekker buiten, de kinderen afgeleverd en ik ga eerst maar eens een stukje lopen. Achter de school is een mooi bosgebied en daar zijn wandelroutes uitgezet.

  
Ik kies voor de 10 km. In principe ben ik niet zo’n vroege loper maar nu ik eenmaal bezig ben is het toch wel lekker. De zon schijnt het is een genot om hier te lopen. De sneeuw is pas een paar dagen weg en op de meertjes die hier overal in het bos zijn ligt nog ijs. De weg is drassig en soms moet ik over wat waterstroompjes heen. Er moet flink geklommen worden, niet echt hoog maar wel venijnig. Overal stronken, wortels en schuine stenen. Constant allert blijven anders lig je zo onderuit. Maar dan komt er een makkelijk stukje. Ik loop heerlijk in gedachten als er naast mij een grote vogel met een enorm kabaal opvliegt. Ik schrik mij kapot. Het is goed dat ik een sterk hart heb anders zou je er een hartverzakking aan over houden. 

   
    
    
 

9 Comments on “Waar ben ik

 1. Goeie morgen
  Als je zegt Stockholm denk ik aan iets anders dan die prachtige natuur op die mooie foto’s.
  Fijne dag
  Kus

  Like

 2. Hoi Harry,
  Volgens mij zoek jij niet naar mooie plekjes maar komen ze gewoon naar jou toe. Geweldige foto’s trouwens.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: