Een droom van een tuin

Het is een tijdje stil geweest met de “waarloopjijwarmvoor” video’s. Dat is jammer want er zijn zoveel mensen met een passie. Bij toeval alhoewel toeval? Toeval bestaat niet, wel het valt je toe en dat deed het. Ik was aan de wandel en kwam langs het Natuurcentrum bij de Ginkelse hei. Naast dit centrum zag ik een prachtige tuin waar je vrij in kunt lopen. Dat deed in dan ook. In de tuin kwam ik in gesprek met Lia, een vrouw met een passie.

Vorig jaar zette ze samen met haar collega Jan de stap om van een kale tuin een eetbare tuin te creëren. Dat doen ze niet met z’n tweeën maar met een aantal veelal jonge mensen. Het kan via Vitesse coaching, begeleiding bij het hervinden van je energiebalans of als arbeidsmarktgerichte dagbesteding.

Bekijk de video, daar komen verschillende mensen aan het woord die allemaal even belangrijk zijn voor het slagen van dit geweldige project en zie je natuurlijk ook veel van de tuin.

Ik had een echt gevoel van flow toen ik door deze oase liep en met de mensen in gesprek kwam.

Wat vind je van de video?

Zo aan de wandel met hier en daar een paar druppels maar ook zon en dan zie je de mooiste luchten. Een prachtige regenboog en toen ik mij omdraaide de zonnestralen die vanachter een imposante wolk alle kanten opschoten. Wat is Nederland toch mooi.

5 Comments on “Een droom van een tuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: