Toch nog een mooie week.

De week begon maandag met een reünie. Neven en nichten van mijn lief. Bijna allemaal boven de zeventig. Allemaal krasse knarren. Altijd weer leuk om elkaar een keer per jaar weer te zien. Nu lijkt het misschien met de tekst “toch nog een mooie week” dat na die reünie de week toch nog mooi werd maar dat bedoel ik niet. Het weer viel deze week behoorlijk mee. Tijd voor Sprintertje en om weer een paar wandelingen te maken.

Maar eerst dinsdag een “waarloopjijwarmvoor” video te maken.

Sinds een jaar is er een Ede een speciale tuin, De Heemgaard opgezet door Jan en Lia. Het is een verscholen tuin vol geurige kruiden, eetbare bloemen en bijzondere planten. De video is nog niet klaar dus over deze speciale tuin volgend keer meer.

Woensdag en donderdag waren gereserveerd door Sprintertje. Zij vond het wel eens tijd worden voor een schoonheidsbehandeling. Haar schedel was helemaal vuil en dof. Niet alleen haar schedel maar ook de rest van haar body. Eerst het vuil eraf, toen een peeling met een speciaal middel en als kers op de appelmoes een lekker maskertje. Uitwrijven als een massage maar dan met een zachte doek. De schedel glimt weer als die van Kojak. Weet je nog wel, die politieman met de lolly in zijn mond. Een serie die werd uitgezonden tussen 1973 en 1978.

Vrouwe Sprintertje

De body moet nog even wachten tot ik weer zin, tijd en mooi weer heb of anders tijdens de drie maanden Spanje.

Vrijdag weer tijd om te wandelen. Ik maakte er een in de buurt van Oosterbeek. Heel verrassend kwam ik door een speciale bomenrij. De route begon bij Revalidatiecentrum Klimmendaal dat in een prachtig bebost gebied ligt. Om half negen liep ik daar al te struinen. het begin nog erg koud maar toen de zon eenmaal begon te stralen was het heerlijk.

Vrijdagmiddag kwam mijn lief haar dochter met twee kinderen logeren. Z van 4 jaar en S van 10 maanden. Twee nachtjes slapen. Zaterdagmiddag met z’n vijven een wandeling gemaakt op de Ginkelse Heide. De zon verdween een er kwam laaghangende bewolking, de wolken werden nog net verlicht door de achterliggende zon. Dit is net zo mooi als een ondergaande zon.

Bij de hei horen ook schapen en wij hadden de mazzel dat ze net terug kwamen bij de basis en door de Border Collie achter het wolven bestendige hek gedreven werden.

Kleinzoon Z heeft in oktober voor zijn vierde verjaardag een BMX fiets gekregen en natuurlijk moest hij zijn kunsten aan opa laten zien die gelukkig s’morgens zijn medicijnen had ingenomen want soms moet ik mijn hart vast houden zo hard gaat dat. Op het filmpje is nog maar een makkie.

Zo is deze week weer omgevlogen en heb ik weer zin in de volgende. Maandag de Limoncello af maken. Volgende keer foto’s en het recept.

7 Comments on “Toch nog een mooie week.

  1. O wauw, wat weet jij toch een mooie plekjes te vinden. Lijkt me heerlijk wandelen daar,
    Herkenbaar die hart pilletjes stand by als die kleintjes “spelen”Maar hij heeft gelukkig wel een helmpje op en hij kan beter in het bos omgaan dat op een betonnen fietspad.!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: