Festival OP HET EILAND

Tijdens de zomerfeesten in Nijmegen is er op het eiland al een aantal jaren een alternatief feest/festival. Het eiland is aan de andere kant van de Waalkade. Het is niet echt een eiland maar echt makkelijk kom je er ook niet. Je kunt er niet parkeren met de auto dus gewoon lekker lopen. Langs de spoorbrug loopt een fiets-voetpad of met een pontje vanaf de Waalkade. Waarom zou je al die moeite moeten doen? Het is gewoon een lekker gezellig festival met veel muziek, theater en zeker lekker eten en drinken. Ook de kinderen zijn niet vergeten, er is een draaimolen, mini-reuzenrad, leuke workshops en nog veel meer. Ik heb er natuurlijk een filmpje van gemaakt. Het duurt precies twee minuten en elk beeld duurt een seconde. Dit is voor mij nieuw, ik hoor graag meningen of dit prettig kijken is of juist niet.

20 Comments on “Festival OP HET EILAND

  1. Ik sluit me aan bij de reactie van Bettydelies. Alhoewel sommigen beelden wel vlot door mogen. Als er muziek bij is, zoals de man met de banjo, is het wel leuk om wat langer te kijken/luisteren.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk Harry, goed concept.
    2 seconden zal iets meer rust in de beelden geven.
    Nu gewoon 2 x gekeken; steeds een andere focus. 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: