Dagje Amsterdam

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik na ruim tien maanden terug ben op mijn basis, Wijk bij Duurstede.

Het is wel even afkicken. In deze maand toch weer een paar keer de Sprinter gepakt en weg. Bij het sorteren van mijn foto en filmmateriaal kwam ik nog opnames tegen van een dagje Amsterdam. Na al die steden die ik in die tien maanden heb gezien ligt mijn hart toch wel in Mokum, mijn geboortestad.

3 Comments on “Dagje Amsterdam

  1. Ja dan heeft zo’n stad een streepje voor, ik kan er mijn draai niet zo vinden maar dat kan natuurlijk komen omdat ik er te weinig ben geweest. De grote letters waar nu zoveel over te doen is heb jij in ieder geval nog op film;-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: