Wat nog “to do” en wat is “done”

Ik mag dan mijn droom beleven en een jaar door Europa trekken dat betekent niet dat ik zomaar weg kan. Er moet nog van alles geregeld worden. De jaarlijkse apk bij de cardioloog heb ik net achter de rug. Weer een jaartje goedgekeurd maar er moet wel voor een jaar medicijnen mee. Net de bulk opgehaald bij de plaatselijke medicijn uitbater. Heb nog net geen aanhanger nodig.


Controle bij de tandarts, geen gekke dingen en volgende week voor een oor, wat zeg je? een versterker uitproberen.


Wat wel prettig is dat er een bekend iemand het huis gaat bewonen, zeker omdat er zo af en toe muizen zijn die dat ook willen. Ik stel mij ook al voor dat als ik terug kom en denkend aan dat liedje, de hele trap vol muizen zit.


En dan het vervoermiddel die al die km moet maken, de SprinterVan. Helemaal nagekeken en een paar grote aanpassingen. Ron Smits van Smits techniek, zeker een bekende onder de vele camperaars die lid zijn van de NKC en CCN. Hij heeft flink meegedacht en geadviseerd en gemonteerd. Ik heb nu 230 Watt aan solarpanelen en een AGM huishoudaccu waar je lijkt het wel een heel dorp mee van stroom kan voorzien. Waar ik het meest blij mee ben is toch wel dat er nu eindelijk een kachel in geplaatst is. Ik heb wat aangerommeld met een petroleum kachel en elec straalkacheltjes. Ook de bereiding van energie voor de inwendige mens is niet vergeten. Vorige week op de camperbeurs een Cadac safari chef 2 gekocht. Ja dat is een mondvol. Dat zie ik ook alweer voor mij, vers visje op de gril, roerbak groenten  of een pizza op de meegeleverde pizzasteen.


Nu nog even wat zakelijke dingen zoals belasting en verzekeringen afhandelen, lijstje ( ik gebruik een klein papiertje en vol is vol) maken van kleding die mee moet, spullen voor motoronderhoud, gasflessen gevuld, huishoudartikelen en gedag zeggen. Nog een paar weken de tijd. Ik heb er zin in.

Wil je deze reis een beetje volgen abonneer je dan op dit blog of op passionfilm.

 

10 Comments on “Wat nog “to do” en wat is “done”

 1. Ja , ja druk als een kleine BAAS!
  Maar….. dan kan je ook gaan genieten van jouw (jullie) grote DROOM.
  Succes met al het gedoe en raak je briefje niet kwijt 😂
  Zus c

  Geliked door 1 persoon

  • Hoi Hans, eerst overwinteren in Spanje Portugal, dan begin maart nog 580 km lopen van voor Salamanca naar SdC en dan waarschijnlijk via Frankrijk naar Italië, Griekenland, Bulgarije en zo naar boven. tegen die tijd bekijk ik het eerst nog even. Veel hangt af van de ontmoetingen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: