365 dagen succesvol

Wie kent ze ondertussen niet, David de Kock en Arjan Vergeer. Zij hebben de missie dat in 2020 Nederland het gelukkigste land van de wereld is. Ja, dat is niet zomaar iets. Mijn geschenkdochter ( stiefdochter is zo’n rotwoord) volgt het jaarprogramma en ik ben natuurlijk nieuwsgierig wat er zoal met je gebeurt. In een boekwinkel zie ik de 20e druk van het werkboek 365 succesvol liggen en vijf minuten later zit dat, betaald, in mijn rugzak. Tijdens mijn zes weken roadtrip door Denemarken en Zweden heb ik het van A tot Z gelezen en beleefd. Voor mij zijn het dingen die ik al lang weet en ook al enige jaren toepas, maar het is goed het weer eens te lezen en inderdaad niet stil blijf zitten in mijn toch wel hele comfortabele leven.

Word jij een van mijn 10.000 abonnees?  ⇒ ⇒ ⇒ abonneer je hier

In het boek staat iets over bewegen, maak een fijne wandeling.         In 2010 nam ik een sabatical van drie maanden en liep als pelgrim van Ede naar Santiago de Compostela. Dit heeft mijn leven drastisch veranderd. Aangekomen in Santiago dacht ik, is dit het nu. Ik begreep dat Santiago de Compostela niet het eindpunt was maar slechts het begin. Het begin van de weg die ik nu volg, luisteren naar mijn hart (letterlijk en figuurlijk) en dingen doen waar ik mij plezierig bij voel. Na mijn pensioen ben ik een opleiding aan de Amsterdamse Filmschool gaan volgen voor Camjo (camerajournalistiek) documentaire en dit jaar de opleiding tot wandelcoach van Corrie Reijngoud.  Tijdens deze opleiding begreep ik wat ik echt wil doen.  Ik denk dat ik een jaar een roadtrip door Europa wil maken.  Nu kom ik weer bij Arjan en David uit, zij zeggen, gebruik niet “ik denk dat” maar IK GA een roadtrip door Europa maken. Zeven december a.s. gaat dat gebeuren. Onderweg o.a. kleine YouTube docu’s  maken over Nederlanders die hun droom hebben gevolgd en iets in een ander land zijn begonnen en over senioren die overwinteren in Spanje/Portugal. Mijn streven was om 1000 abonnees te hebben op mijn YouTube kanaal, PASSIONFILM . Na het lezen van het boek heb ik dat streven iets bijgesteld mijn doel is nu,  10.000 abonnees voor ik zeventig word ( maart 2019).

Word jij een van mijn 10.000 abonnees?  ⇒ ⇒ ⇒ abonneer je hier

Waarom wil ik die docu’s maken? Ik wil laten zien dat je dromen niet alleen dromen blijven maar dat je er iets mee kunt doen. Passie, missies en wat nogal meer.  Ook al lukt het niet direct, je hebt het wel geprobeerd en zal niet later op je sterfbed zeggen had ik dat maar gedaan. Voor mij is dit een vervolg op mijn vraag aan mensen waar zij warm voor lopen wat is je passie.

Word jij een van mijn 10.000 abonnees?  ⇒ ⇒ ⇒ abonneer je hier

⇒ delen stel ik zeer op prijs, vast bedankt en ………… warme groet en een glimlach ⇐

 

2 Comments on “365 dagen succesvol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: