het echte circusgevoel

Het is donderdag en we gaan vandaag eens een kijkje nemen op het circus festival “Circolo”in Liempde.

circolo_logo_festival_payoff

Nog nooit gehoord van Liempde? Het ligt naast het bekende Boxel. Dit festival is er om het jaar. Voor mij is dit de eerste keer. Vanaf het parkeerterrein een stukje lopen en dan zie je het al. Niet een tent maar een heleboel tenten. Kleine en hele grote. Kraampjes, mensen die de voorstellingen aanprijzen. Kortom een heel gezellig sfeertje. Wat je hier niet ziet en ikzelf ben daar wel blij om zijn dieren. Ik vind het altijd zo zielig voor die dieren. Zo in gevangenschap en dan maar kunstjes vertonen. De mensen die hier optreden doen het uit eigen wil, maar zo’n dier heeft niets te vertellen en moet maar. Helaas mag je bij de meeste voorstellingen geen foto’s of films maken. Dit leidt de artiesten af en dat kan ik mij ook wel voorstellen. Als je ziet wat een toeren die uithalen. Als ik het zou dromen zou ik nog gillend wakker worden. Een man op een eenwielfiets die dan doodleuk een vrouw boven op zijn hoofd mee laat liften. Je moet dit echt zien om het te geloven. Natuurlijk ook jongleurs, zeven ballen in de hoogte houden. Er is gewoon te veel te zien in de korte tijd dat ik er was.  Dan loopt er ineens een man doodleuk over een draad naar boven. Op het filmpje kan je dit aanschouwen. Woon je er niet te ver vanaf dan kun je nog t/m zondag hier terecht. Een aanrader. Over twee jaar als er weer een festival is ga ik zeker hier een paar dagen naartoe.

One Comment on “het echte circusgevoel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: