Joe Cocker, he lives again?

Gisteren was ik op een housewarming party in Woerden. Mooi verbouwd huis, redelijk weer, lekker eten, lekkere wijn en gezellige mensen. Het terras stond vol met geluidsapparatuur en lichtmasten. Ahhh, een optreden dacht ik. Ik sta wat te kletsen, glaasje rood in de hand, met mijn rug naar het huis, draai mij om en daar staat hij………Joe Cocker in eigen persoon. Dat kan toch niet, die is overgegaan naar een andere wereld of dood zeg maar. Hij begint te zingen en nu weet ik het zeker, het moet hem zijn. Of is dit een snelle reïncarnatie? Helaas had ik mijn camera niet bij mij, maar mijn I-phone is gebruiksklaar. Kijk zelf maar.

Binnenkort een waarloopjijwarmfilmpje over deze man,  abonneer je op mijn kanaal:

http://www.youtube.com/waarloopjijwarmvoor

2 Comments on “Joe Cocker, he lives again?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: