Sunset at Finisterre

Na een prachtige pelgrimage met partners van nierpatienten van Sarria naar Santiago de Compostela mag Finisterre natuurlijk niet ontbreken. We liepen de laatste route van Cee naar Finisterre met prachtig weer. In de avond liepen we verder naar de faro op het uiterste puntje van Spanje aan de costa del morte. En daar sta je dan, de een verbrandt iets dierbaars en de ander is stil met zijn of haar gedachte. En dan lijkt het of we geen mooie zonsondergang te zien krijgen maar plotseling duikt de zon door een wolkje en geeft ons een prachtige ondergang. Een subliem einde aan een geweldige tocht.

2 Comments on “Sunset at Finisterre

  1. Wat geweldig dat mensen die nooit hadden bedacht ooit zo’n tocht te kunnen ondernemen, boven zichzelf zijn uitgestegen. Men is beloond met zonnestralen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: