Waarloopjijwarmvoor toch wel erg letterlijk genomen

Even een kleine update na zoveel dagen.
Vrijdagmiddag, ik voel mij niet echt lekker en ga dus even liggen. Ben niet verkouden maar een raar kuchje. Eenmaal in bed wordt het toch wel erg warm en eens kijken hebben we een thermometer? Nee nergens in huis zo’n ding te vinden dus mijn geliefde stapt op de fiets en rijdt nog even naar de stad om er een te kopen. Koorts ja 39°. En maar slapen en slapen, lijkt wel of ik wat moet inhalen. Ik denk, morgen zaterdag ik ga wel naar de goededoelenwinkel het is mijn dag om te werken maar het lukt echt niet, ik blijf in bed. s’avonds is het 39.7 en toch maar de dokter bellen, gelukkig komt die door mijn hartverleden wel aan huis. In het weekend komt die van de huisartsenpost en dat is in Houten ongeveer 20 minuten rijden van Wijk. Het blijkt of een acute aanval van bronchitis te zijn of een beginnende longontsteking. Wat denk je moet mijn geliefde dus s’nachts om half een naar Utrecht om de medicijnen op te halen. Dat is dus half uur heen en half uur terug. Gelijk twee pillen ingenomen en ook gelijk last van bijwerkingen. Misselijk en maagpijn. Zondag moet ik in de middag weer een pil innemen maar dat moet en zittend en je moet erbij eten, maar ik wordt duizelig van het zitten en aan eten moet ik niet denken. Weer de huisartsenpost gebeld want de temp. is inmiddels 40°. Via de telefoon andere medicijnen bedongen en ja hoor mijn geliefde weer naar Utrecht om ze op te halen, dank je lief. De temp maar oplopen naar 40.3°. Ingenomen en weer slapen. Toen na een paar uur een explosie van vocht, je kon mij uitwringen, maar de koorts gedaald en vanaf die tijd gaat het weer beter. Eten smaakt weer en vanmiddag een bestuursvergadering van de stichting goede doelen winkel bijgewoond en ik voel me nu nog steeds fit.
Ik ga er weer tegenaan en hoop binnenkort weer positieve stukjes of filmpjes te plaatsen

12 Comments on “Waarloopjijwarmvoor toch wel erg letterlijk genomen

 1. Harry, je lijf is een een mooi instrument en geeft goed aan wanneer genoeg, genoeg is. God zeg, wat zal jij in de piepzak gezeten hebben. Ben blij je morgen weer koortsvrij te zien. Liefs van Heleen.

  Like

 2. Lieve Harry,

  Ben blij dat het weer beter gaat!!!
  Toevallig kwam vandaag weer jouw blog bij mij zichtbaar op FB, maar eerder nooit…. Weet jij hoe dit komt. Vind het nl jammer, mis zoveel mooie verhalen hierdoor…
  Liefs Annemiek

  Like

 3. Hoi Harry, ben blij dat het weer beter gaat, ik hoorde het zaterdag van Ron en ivo, dacht dat ik je blog zelf volgde, maar kennelijk op een ander email, die van Ron dus, nu weer opnieuw bevestigd dus ben benieuwd op ik nu weer op de hoogte blijf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: