Natuurcamping en stroopwafels

Na het spookdorp Doel verlaten we België en rijden door de Liefdenshoektunnel (wat een mooie naam)weer naar Nederland. We zijn op weg naar Leusden. We gaan naar de nieuwe creatieve natuurcamping De Re-Creatie.

Dochter N heeft daar een Korte Verkeerdersplaats. Wat is dat nu weer. Korte Verkeerders brengen één seizoen lang hun creatieve energie mee naar de camping. Dochter doet dat in haar oldtimer dubbelasser caravan. Wij sluiten ons hier een weekend bij aan net als dochter H en zoon T met hun gezinnen. Het is dus een heuse familiebijeenkomst.

Op deze camping zijn een paar grote vuurplaatsen waar je gezellig omheen kunt zitten maar helaas het is de afgelopen tijd behoorlijk heet geweest en er mag van de autoriteiten geen vuur verstookt worden maar er zijn genoeg andere dingen te doen. We hebben wel een paar flinke buien gehad maar dat mag de pret niet drukken en we smelten niet.

Het is een leuke alternatieve camping waar van alles te beleven is. Wil je meer weten kijk dan op de website.Natuurcamping De Re-Creatie

Na deze gezellige dagen op de camping gaan we ons gereed maken voor een wat langere tour, we gaan naar????

9 Comments on “Natuurcamping en stroopwafels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: