Op avontuur in….. deel vijf

Op Facebook werd ik uitgenodigd om mee te doen aan een tiendaagse challenge. Plaats 10 dagen een foto van een van je reizen. Alleen een foto en geen tekst erbij. Leuke uitdaging want bij het selecteren van de foto’s komt er weer veel terug van die momenten van toen.

Ik ga het op deze plaats ook doen maar dan wel met mijn herinnering erbij. Deze week:

De Modder Vulkanen

Ik kom aan bij de gezellige camping Popasul La Hangar aan de voet van de muddy Volcanoes. De meeste mensen die hier staan komen speciaal voor het modder fenomeen. De camping is heel eenvoudig maar je staat hier dan ook geen dagen achter elkaar.

Nu las ik een review van iemand die zei, je kunt beter thuis in een pruttelde pan erwtensoep kijken, dat kun je tenminste nog eten. Waarschijnlijk moet het leuk bedoeld zijn want dit fenomeen zie je bijna nergens ter wereld en is dus zeker de moeite waard om te bezoeken.

Ik heb daar natuurlijk wat gefilmd en foto’s gemaakt en om die ene speciale foto te maken stap ik te dichtbij. Ik zak onderaan zo’n bergje, weg met mijn rechtervoet in de best wel hete smurrie. Ik trek hem eruit en aan mijn schoen blijft mij daar toch een modder hangen, is er niet meer afgegaan. De schoen heb ik later weggegooid.

Het is niet alleen modder dat je hier ziet er groeien hier 51 verschillende soorten planten. Ik heb ze niet allemaal ontdekt.

Als je nog zin hebt om de korte video te bekijken zet dan bij voorbaat het geluid wat zachter, de muziek is nogal aan de harde kant. Ben je trouwens al abonnee van mijn kanaal?

  • N 45.34794 N 45 20’51
  • E 26.70952 E 26 42’34

8 Comments on “Op avontuur in….. deel vijf

  1. Je had in de jaren 70, geloof ik, een popgroep “Mud”. Maar dan zie ik toch liever dit en hoor jouw muziekie daaronder 🙏🏻. Al weer een leuke reportage Harry.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie