do you remember?

Graceland ligt dat niet in Memphis, Tennessee? Dat dacht ik ook maar hier in Denemarken is een replica ervan neer gezet. De voorkant precies hetzelfde met de twee bekende pilaren en de leeuwen op de sokkels. Het is in Amerika het huis waar “the King”Elvis woonde. Hier in Randers, Denemarken is het een restaurant en een museum over Elvis. Nu is Elvis voor mij nostalgie. Het tweede plaatje dat ik ooit kocht was Wooden heart. Ik praat dan over 1960. Helemaal stuk gedraaid. Ik moet dan ook wel naar dit museum.

Bij binnenkomst direct al grote filmposters van de King. Gouden platen aan de wand en natuurlijk zijn mooie pakken. In twee zaaltjes wordt een docu over zijn leven vertoont.

heel klein filmpje over het museum

Het was best wel aardig, vooral voor een beetje Elvis fan

2 Comments on “do you remember?

  1. Grappig dat je dat in Denemarken tegenkomt, maar ja, Elvis was natuurlijk van de hele wereld. Ik ken zijn nummers natuurlijk ook allemaal, helemaal uit mijn tijd maar ik was niet echt een fan, zeker in zijn latere jaren niet toen hij er niet meer uitzag. Henk had in die tijd wel ongeveer net zo’n kuif als Elvis maar zonder die grote bakkebaarden , en henk gebruikte zijn heupen meer in het ballroom dansen 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: