Roadtrip in foto’s

Nog steeds in Jutland komen we deze beelden tegen. Deze staan aan de haven van Esbjerg

we rijden dwars door een gigantisch militair oefenterrein speciaal voor tanks. Overal staan lege huizen en schuren en zelfs een kerkje. Allemaal oefenmaterieel. Wel een prachtig plekje voor de lunch.

Hvide Sande is de plek voor surfers. We overnachten op deze CP. Als je busjes wil zien is dit je plaats. Op het eerste gezicht denk je zeehonden te zien in het water maar het blijken op golven wachtende surfers te zijn. Wel heel gezellig hier.

Onderweg overal van die witte kerkjes.

Vannacht slapen we op een Pintrip locatie.

Een keer betaal je dertig euro en dan sta je een nacht gratis bij vaak boeren, restaurant , tuincentrum of particulieren. Onderstaande foto’s was zo’n plek.

En zo komen we in Viborg. Hier staat een Dom met prachtige schilderingen. De hele kerk vol. Joakim Frederik Skovgaard, de schilder heeft er twintig jaar aan gewerkt. De hele kerk vol echt heel indrukwekkend.

De volgende gratis Pintrip stop is bij een kartonfabriek. We bezichtigen de fabriek maar besluiten toch naar een andere plek te rijden. 30 km verder.

We staan hier weer als enige bij een tuincentrum en kunstwinkeltje. De man spreekt geen woord Engels maar wel weer een fijn plekje. Nog twee dagen Denemarken en dan steken we over naar Zweden.

9 Comments on “Roadtrip in foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: