opruimen, wegdoen of houden, kortom Verhuizen

De tijd is gekomen om te verhuizen naar een appartement. Minder ruimte dan nu. Dat betekent, inkrimpen of zoals dat tegenwoordig heet, ontspullen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het kost in ieder geval wel wat tijd. Ik kom dingen tegen waar ik het bestaan ervan niet meer wist. Dan hoor je van bijna iedereen, dan kan het wel weg. Zo eenvoudig ligt dat dus niet. Er zijn dingen die je in ieder geval wil bewaren. Er gaan dingen op marktplaats, zoals mijn stoelmassagestoel bv en dan is het leuk dat die weer door een enthousiaste vrouw gekocht wordt. Zo hebben we ook nog al wat boeken. Veel gaan er mee maar ook van een stel nemen we afscheid. De kringloop wil ze wel maar we zijn er achter gekomen dat 95% de oudpapierbak in gaat. Nu heb ik dus een klein online boekwinkeltje geopend waar de boeken voor een prikkie te koop zijn. Prijzen? Tussen de 2,50 en 4,50. Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan.

zomaar wat titels

Neem een kijkje in de winkel, misschien zit er iets bij en er komen ook nog dagelijks titels bij. KIJK HIER

Ik heb er echt geen bezwaar tegen als je de link van het winkeltje deelt. https://www.boekwinkeltjes.nl/v/goedidee/

8 Comments on “opruimen, wegdoen of houden, kortom Verhuizen

 1. Ik ken het Harrie. Ook meegemaakt. Maar wel een tip voor je:
  Koop stickers rode, blauwe en groene stickers.
  De rode plak je op zaken die je per sé wil bewaren, en blauwe op zaken die je beslist niet weg wil doen en de groene op zaken die je niet kunt missen,
  Ik wens je sterkte en een fijne tijd in je nieuwe woning.

  Geliked door 1 persoon

 2. Herkenbaar, maar toen wij van groot naar klein gingen was er nog internet, nou ja het wás er wel maar overwegend nog alleen werkgerelateerd. Maar ook hier in ons kleine stulpje staat de boekenkast meer dan vol dus helaas, geen interesse.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: