een nieuwe wandelroute

Een groepje in Wijk bij Duurstede vind dat het wel tijd wordt om eens een echte wandelroute om en nabij deze prachtige stad te maken. Wijk bij Duurstede bestaat uit drie kernen. Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. De route moet dan ook door deze drie plaatsen gaan. Hij begint op het historische plein voor het VVV gebouw. De route is ongeveer 19 km maar kan ook op diversen punten ingekort worden. Aan mij de taak om de ruwe versie na te lopen. Je kunt hem twee kanten op lopen en ik begin met de tegengestelde route. In het begin gaat het prima maar dan gaat het mis. Ik loop door een weiland met allerlei sloten en dat kan niet de bedoeling zijn. Ik kom er niet uit. Na 8 km ben ik weer thuis. Een nieuwe dag een nieuwe kans. Nu de andere kant op. Dit gaat prima, de tekst kan iets eenvoudiger maar ik loop zomaar goed. Verder vertel ik nog niets over deze route, ik laat alleen wat foto’s zien.

kernenkernen1kernen2kernen3kernen4kernen5kernen6kernen7kernen8kernen9kernen10

3 Comments on “een nieuwe wandelroute

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: