Vandaag loop ik speciaal voor Lotje. 

Denk aan mij terug maar niet in dagen van pijn en verdriet. 

Denk aan mij terug in de stralende zon hoe ik was en alles nog kon. 

Deze tekst staat op de kaart van Lotje, een op en top sportvrouw die naar een andere wereld is overgegaan. Lotje vandaag loop ik in de stralende zon en denk aan jou. 

Ik schreef dit gisterenavond en was toen toe aan een borrel. Ik ga tegen tienen een gelegenheid in en bestel een Cuba Libre. De kenners weten dat dit een Bacardi cola is. Het wordt druk en al die mensen gaan een trap op. Ik hou er niet van om mijn nieuwsgierigheid te bedwingen dus ga ik maar eens boven kijken. Daar kom ik in een zaal waar het kerkkoor staat opgesteld om te repeteren. Ik word uitgenodigd om te luisteren en kijken wat ik graag doe. Wat een passie, jong en oud en zelfs een peuter waar waarschijnlijk geen oppas voor is klapt mee. Ik heb veel gefilmd dus thuis kan ik aan de slag om er iets van te maken. 

Het is vanmorgen nog fris als ik aan de 26 km naar zafra begin. Al snel door velden met prachtige klaprozen en heb alle tijd om de laatste zin van Lotje waar te maken. Ik denk aan alle mooie herinneringen op sportief gebied. 

  
Na 21 km is er eindelijk een plek om koffie te drinken, daar ben ik behoorlijk aan toe. Het wordt steeds warmer en ik moet nog een kleine vijf km. In Zafra wacht een leuke alberque met een warme ontvangst van de hospitalera een ,Braziliaanse. Zij vraagt of ik nog een wasje heb, nou dat heb ik zeker en 30 min later komt het schoon uit de machine, binnen een uurtje natuurlijk met deze volle zon kurkdroog.  

  

zelfs een mega grote badkamer
 

Nu nog even Zafra verkennen maar lekker op mijn crocks, let wel met inlegzooltjes en wat echt lekker is zonder die toch wel behoorlijk zware rugzak. 

  

4 Comments on “Vandaag loop ik speciaal voor Lotje. 

 1. He har,
  Wat een mooie dag heb je weer meegemaakt.
  Wij zijn nu 2 dagen onderweg en hebben mooi weer. Zitten in de buurt van Luzern. Morgen door naar nrd Italië en dan woensdag aankomen in de buurt van Florence . Goeie loop verder en tot het volgende bericht 😘 Zus

  Geliked door 1 persoon

 2. Geweldige Alberque in Zafra ik was daar een paar weken geleden. Mega badkamer maar 1 toilet is wat lastig als er veel
  pelgrims zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: