Oei, praten tegen je kampeerbus

download

Afgelopen donderdag was het oppasdag. Om 1 pm werd de oudste van vier uit school gehaald. Het was koud en zeer nat buiten dus dan maar binnen blijven, voorlezen, spelletje spelen en daar lag nog een film te wachten om te kijken. Cars van Disney, een film over een racewagen. Niet zomaar een racewagen maar een supercar die kan praten. alle auto’s praten en doen dingen die wij ook doen. Een prachtig en knap gemaakte film waar ik met plezier naar gekeken heb. Mooie landschappen in Californië kwamen voorbij en natuurlijk route 66. Zo”n film duurt dan anderhalf uur. Heb je kinderen en/of kleinkinderen dan kan ik deze film zeker aanbevelen.

De volgende ochtend was het tijd om de kampeerbus uit de stalling te halen want 10 januari is het tijd om naar Spanje af te reizen en wat denk je. Ik open de deur van de garage en daar staat hij, het lijkt of hij zegt, ahhh daar ben je, ik ben er klaar voor. Dus ik begin ook te praten, dag sprintertje, je mag de weg weer op. sleutel in contactslot, omdraaien en daar ronkt hij. Goed zo jongen je mag de weide wereld weer in. Door de film van donderdag kijk je toch weer iets anders naar dit vervoer- en leefmiddel.

campings

Op naar Spanje.

7 Comments on “Oei, praten tegen je kampeerbus

  1. Na je verhaal moest ik denken aan het boek en de film Waterschapsheuvel van Richard Adams. Dan kijk je ook heel anders naar hazen en konijnen in het wild.
    Een heerlijk tijd gewenst in Spanje voor jullie beide Harry.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: