nieuwjaarsduik

Ik neem mij al jaren voor eens in Scheveningen met de traditionele nieuwjaarsduik mee te doen. Meestal vind ik het als puntje bij paaltje komt toch te spartaans en doe het niet. Vorig jaar had ik het excuus dat we aan het overwinteren in Spanje waren maar dit jaar zou het er toch van moeten komen. Zou het er toch van moeten komen betekent dus dat het weer afgeblazen wordt. Pijn in mijn keel, verkouden en een lopend oog, niet echt iets dat je zegt, kom we nemen eens een lekkere koude Noordzeeduik. Geen foto in zwembroek met een Unox pet op mijn hoofd maar wel een gemeende nieuwjaarsgroet.

6 Comments on “nieuwjaarsduik

 1. Tja ik zou zeggen verkouden ben je toch al en zo een duik is ook koortswerend 😊😊😊. Grapje. Ook van ons een welgemeende snotterzoen. (Ook geveld dus).

  Like

 2. Hoi Harry,
  Je had het best kunnen doen!
  Misschien had je het moeten doen met een zonnecap van Ola ijs!

  Een opperbest nieuwjaar gewenst!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: