Camino Portuqués

Zaterdag 19 september ben ik de gelukkige die vertrekt naar Porto om de camino potuqués te gaan lopen. Deze loop ik vanaf Porto naar Santiago de Compostela. Nou ja gelukkig, op dit moment voel ik mij niet helemaal fit. Gisteren en eergisteren behoorlijk hoge koorts en mijn stem is zo’n beetje drie octaven gedaald. Nu schijnt het in Portugal toch wat warmer te zijn dan hier dus ik loop de verkoudheid er wel uit. op dit blog zal ik dagelijks een verslagje doen van mijn belevenissen op de camino. Ik hoop weer op speciale ontmoetingen.

De rugzak is weer gepakt en ik heb hem lekker licht gehouden. Ongeveer 7 kilo en dat vinden mijn schouders wel een aangenaam gewicht. Ik heb al eerder een deel van deze camino gelopen en wel van Valenca naar SdC. Nu loop ik eerst langs de kust.

  • Matoshinhos
  • Vila do Conde
  • Esposende
  • Viana do Castelo
  • a Quarda
  • Ramallosa
  • Vigo

Dan neem ik de bus terug naar Porto en loop met een groepje van de Nierpatiënten Vereniging Nederland ( nierpatiënten en partners van) van Valenca naar SdC.

Ik heb er weer zin in.

Fotoselectie van eerdere camino’s>

21 Comments on “Camino Portuqués

  1. Heel veel succes, Harry. En natuurlijk ook voor degenen die je onderweg oppikt. Ben benieuwd welke mooie verhalen er dit jaar te vertellen zijn na afloop.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: