Niet alle campings zijn fantastisch

We beginnen Noord-Holland op een mini camping Het Baken in Sint Maartensvlotbrug. Het is een camping die het net niet heeft. Je staat op een rij tegenover elkaar. Er zijn 14 plaatsen en dan is er maar een dames en een heren toilet. Ook is er maar een douche beschikbaar voor zo’n 28 mensen. Warm water komt via zo’n oud klein geisertje uit de vorige eeuw.  De afvoer zit regelmatig verstopt zodat je tot je enkels in het water staat.Toch nog een paar dagen hier gestaan. Op dezelfde weg zijn nog twee campings, de eerst volgende is “De Ananas” ook een mini camping. Ik heb hierover geen oordeel, alleen zag ik een grote paardenbak met veel zand. Wat ik nog weet van een camping in Groesbeek waar we stonden, als er dan gereden wordt met droog weer zit echt alles onder het stof. De volgende mini camping is “camping Hoeve Boszicht” ja daar moet je dus zijn. Een hele prettige ontvangst door de eigenaresse en een prachtig veld om te staan. en dat voor 15 euro per nacht.

Goed eenvoudig sanitair, heet water om af te wassen en meestal wifi. Een aanrader.

Hiervandaan ben je binnen tien minuten aan het strand, je kunt prachtige fietsroutes maken en heerlijk door de duinen lopen. We hebben een wandeling gemaakt door het natuurgebied “het Zwanenwater” het filmmateriaal dat ik geschoten heb moet ik nog monteren, zodra dat klaar is kun je meegenieten.

5 Comments on “Niet alle campings zijn fantastisch

  1. Gezien de reactie gedateerd 2015 laat wij het volgende weten. Het Baken beschikt over nieuw sanitair sinds 2018 in de nabijheid van het woonhuis. Beschikbaar zijn drie toiletten, een urinoir, twee douches en een wascabine. Verder is aanwezig een aanrecht met twee (af)wasbakken met warm en koud water en een stortplaats voor het chemisch toilet. Gezien de reacties van onze gasten zijn wij ook blij met deze voorzieningen. Met vriendelijke groet Marja en Rein Moor.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: