Naakt, wat kan dat toch mooi zijn.

Vanaf camping Oud Meijnhorst is het maar 17 km fietsen naar Amersfoort. Dit is een indrukwekkende stad, later zal ik hier nog eens op terug komen. Maar vandaag staat een bezoek aan museum KAdE op het programma.

KAdE

Dit museum staat aan het Eemplein.  Kunsthal KAdE brengt van 30 mei t/m 30 augustus 2015 een groot overzicht van de Amerikaanse fotograaf Ryan McGinley (1977, New Jersey, VS).

Er is een selectie van zijn werk te zien uit alle series en periodes van Ryan. De vroege rauwe snapshot-fotografie van zijn persoonlijke leven in de straatcultuur van Manhattan eind jaren negentig en de geësthetiseerde roadmovie-fotografie van naakte jongeren in de weerbarstige natuur van de Verenigde Staten. Dit moet je gewoon zien.

Niet alleen de mooiste foto’s kun je bekijken maar ook een serie over hoe het achter de schermen toegaat voor zo’n geweldige foto gemaakt kan worden. Ik zou zeggen dat als je in de buurt van Amersfoort bent, ga hier dan naartoe.

zandfoort

Om bij te komen van dit foto geweld is het goed toeven bij ZandFoort aan de Eem. Een heerlijk terras en lekkere wereld gerechten in een ambiance van het strand.

One Comment on “Naakt, wat kan dat toch mooi zijn.

  1. Pingback: Een verrassing in Maarsbergen | waarloopjijwarmvoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: