ontdekkingsreis door de twaalf provincies

Het is een januari 2015 en dat is de tijd voor mij om doelen te stellen. Tweeduizend vijftien wordt het jaar van de ontdekking. Het begint met een deelopleiding CAMJO aan de filmschool in Amsterdam. Les van gerenommeerde documentairemakers zoals Bram van Splunteren en Saskia Vredeveld. Het eerste blok zit er op en nu het land in om praktijkervaring op te doen. Mijn ontdekkingsreisreis door de 12 provincies is begonnen.

Het is de bedoeling om in iedere provincie een stuk te lopen, fietsen en een film(pje) te maken. We zijn begonnen in Groesbeek, staan op een VEKABO camping bij een asperge kweker en wijnboer. De camping staat nog in Gelderland maar 400 meter verder begint Limburg. Verslagen van wandel en fietsroutes kun je binnenkort hier tegemoet zien.

Voor mijn filmpjes ben ik  op zoek naar mensen met een speciale hobby of passie. Ken je zo iemand waar dan ook in een van de provincies en wil die hier aan meewerken dan hoor ik het graag.

Warme groet en een glimlach.

One Comment on “ontdekkingsreis door de twaalf provincies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: