2014 gesponsorde km voor de Gele Pijl

Dit bericht is voor alle mensen die mij sponsoren in het kader van 2014 km voor Stichting “De Gele Pijl”. Van januari tot maart heb ik 291 gelopen en toen begon ik het bij te houden in Runkeeper. Ik moest toen dus nog 1720 km lopen. En nu dus nog maar 50 km.

50 km

Dat is dus a piece of cake, een makkie, peulenschil, kleinigheid of hoe je het ook wilt noemen. Zo tegen het einde van het jaar denk je misschien, ik heb nog wel iets over gehouden. Geneer je dan niet, je kunt mij nog altijd sponsoren. Het werkt zo, voor iedere km die ik heb gelopen doneer je een eurocent. 2014 km gelopen kost je dan € 20,14. Je kunt dit storten op rekening NL67 ABNA 0475 4560 09, t.n.v. Stichting Een Goed Idee Ede o.v.v. sponsorloop gele pijl.

2 Comments on “2014 gesponsorde km voor de Gele Pijl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: