waarloopjijwarmvoor filmpje

In het kader van mijn waarloopjijwarmvoor filmpjes deze keer Marja.

Een paar weken gelden was ik als begeleider van Marijke te gast bij BMS resort in Spanje. Daar ontmoette ik Marja die met haar man Robert de initiatief nemers zijn om mensen met een handicap, of fysiek of verstandelijk beperkt een onvergetelijke vakantie te bieden. Alle zorg die je nodig mag hebben kunnen zij bieden. Ook voor mijn Belgische blog volgers die misschien in hun omgeving iemand weten met een beperking die graag eens met vakantie willen is dit een aanrader.

One Comment on “waarloopjijwarmvoor filmpje

  1. Die mensen zijn goud waard! Ik kan voorlopig nog gewoon op reis, maar moest het erger met mij gesteld zijn is het een opluchting dat er mensen zijn die zich daarvoor engageren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: