zondagseten op maandag

Als pensionado weet je vaak niet meer wat voor dag het is. Het lijkt iedere dag wel zondag, geen wekker, eindelijk tijd voor de krant en zo nog veel meer. Ook met het eten is dat zo en daarom eten we zomaar op maandag iets wat voor mij eigenlijk zondagseten is. Verse FOREL, heerlijk buiten gebakken in roomboter op het vel op de plaat.Heerlijke opperdoezen en rode bieten salade erbij en natuurlijk een wijntje. Deze keer een lekkere lichte Portugese vino verde. Dit is een hele licht mousserende witte wijn, 9%.

5 Comments on “zondagseten op maandag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: