Het Depot

armen houtenbed masker overzichtEindelijk een stukje over Het Depot in Wageningen. Ik ben er al een paar keer geweest en telkens weer onder de indruk van dit particuliere museum. Het is gevestigd in een oud modern universiteitsgebouw met de bijnaam “de banaan”. Je moet hier echt een keer naar toe, toegang is gratis. De foto”s spreken voor zich.

Kijk maar eens voor meer info op: Het Depot
denker stoel vioolvrouw vrouw

2 Comments on “Het Depot

  1. Nou ja zeg … Ik, inwoner van Wageningen, was hier niet eens bekend mee. Hier ga ik zeker op hele korte termijn een bezoek brengen. Heb de info al bekeken. Bedankt voor de tip! Mooie foto’s! Heb je die zelf gemaakt daarbinnen? Wow, ik heb er nu al zin in 🙂

    Like

    • Ja Marion zo gaat dat meestal, ik woon in Wijk bij Duurstede en ben nog nooit in het wijksmuseum geweest. Ik heb de foto’s inderdaad zelf gemaakt, het is een mooi licht gebouw dus je kunt goed fotograveren en het mag ook. Ze zijn open van donderdag t/m zondag.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: