Pensionado, het betere werk.

Het is woensdagochtend kwart voor acht en het zonnetje schijnt in bed op mijn gezicht. Het is tijd om op te staan, sportkleding aan om met poles een stukje te gaan lopen. Het Leersumseveld is een van mijn favoriete plekken om dat te doen. Half negen loop ik in mijn eentje daar mij uit te sloven met poles(nordic walking stokken) om toch wel gemiddeld zes en een halve km per uur te lopen. Maar de natuur is zo ontzettend mooi hier dat het zonde is om zo hard alles voorbij te lopen. Gelukkig heb ik mijn compactcamera altijd bij mij en sta vaak stil om mooie plaatjes te schieten. De heide staat alweer paars te wezen, de (wilde)runderen grazen vredig en het water van het meer kabbelt rustig. Bijna op het einde van mijn tochtje, het is maar net 6 km, kom ik pas een paar mensen tegen.
Het werk als pensionado is zo slecht nog niet.

hei meer rund

4 Comments on “Pensionado, het betere werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: