Straattheater in Nijmegen

Het is donderdagmiddag en ik loop in Nijmegen. Er wordt hard gewerkt aan het opzetten van feesttenten en podia voor de komende 4 daagse. Onder de Waalbrug is het al een drukte van belang, het is prachtig weer en daar is voor het derde seizoen festival de Kaai neergestreken. Allerlei gezellige alternatieve eet en drinktentjes, gezellige stoelen aan de waal, een grote trampoline en veel kinderen lekker in het water. Hier kom ik de theatergroep Kamak tegen. Dit is een groep acteurs met een verstandelijke beperking die een straatvoorstelling geven. Ik heb een klein trailertje gemaakt van dit optreden, later volgt de complete impressie.

Geniet alvast van deze enthousiaste actrices en acteurs.

5 Comments on “Straattheater in Nijmegen

  1. Vroeger hadden wij ook leuk straattheater in onze buurt. Maar het is allemaal afgeschaft vanwege besparingsmaatregelingen. Jammer want het zorgt voor amusement voor duizenden mensen die daar elk jaar erg naar uit kijken en misschien niet op reis kunnen om de een of andere reden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: