Minicamping Wylerberg

Goedemiddag, heeft u morgen nog een plaatsje voor een kampeerbus en twee personen? Natuurlijk alleen moet ik om half vier even mijn kleinkind van school halen en ik ontvang u graag persoonlijk. Oké, als ik om half drie aankom komt er een vrouw mij tegemoet en ik denk, moeder is zeker thuis maar het blijkt toch de jeugdige oma te zijn. Dorien, zoals ze heet loopt voor mij uit naar een plekje voor Sprintertje. Het is een groot veld en ik mag kiezen waar ik wil staan. Het is niet het mooiste veldje, achter de heg heb je een prachtig vrij uitzicht op glooiende velden en de bosrand, maar ik kies toch maar een plekje.
Mini camping de Wylwrberg is een prachtige verzorgde camping met zeer ruime plaatsen, strakke grasvelden en mooi zeer schoon sanitair. Natuurlijk zoals het hoort, wc papier aanwezig. In de ” huiskamer” is een koelkast en wasmachine aanwezig en er ligt heel veel informatie materiaal voor de vele fiets en wandelroutes die hier in de buurt lopen. O.a. Het Pieterpad loopt langs de camping. De camping ligt aan de voet van de Duivelsberg zodat als je van klimmen houdt je zeker hier moet zijn.
Het is een camping die niet is ingericht op kinderen, geen speeltuintje of zoiets. Ik weet niet hoe het in het hoogseizoen is maar nu viel het merendeel van de bezoekers onder de categorie “zilveruitjes” en ja daar hoor ik, dat moet ik schoorvoetend bekennen ook bij.
Je bent echt te gast op deze camping. De ontvangst is erg hartelijk en als er iets is doen ze er alles aan om het ongemak te verhelpen.
Op dit moment is er geen AED aanwezig maar Dorien is bezig zich te oriënteren en misschien met de eigenaren van het pannenkoekenhuis even verderop samen een AED op een strategisch punt te plaatsen.
Mis ik verder nog iets? Ja het is allemaal zo strak en clean, de schuur met alle pannetjes doet al gezellig aan maar b.v. een grote vuurplaats waar je gezamenlijk kunt stoken, verhalen vertellen en met je medecampeerders een glaasje kan drinken. En omdat je toch ver van winkels verwijderd bent zou een broodservice denk ik ook welkom zijn.
CONCLUSIE:
+ Schone rustige camping
+ Vriendelijk en behulpzame leiding
+ Mooie ruime plaatsen
+ Uitstekend en schoon sanitair
+ veel informatie over doe dingen
+ groot tv scherm met luie banken
+ Ideale plek voor fietstochten en wandelingen

– geen broodservice
– geen gemeenschappelijke ontmoetingsplaats (buiten)
– nu nog geen AED

Camping de Wylerberg krijgt van mij 5
👍👍👍👍👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: