bus ellende

20140624-201606-72966848.jpg

De laatste tijd ga ik nog al eens met de bus van en naar Wijk bij Duurstede.
Dat valt dus niet mee, zo ook vandaag. Ik kwam van Schiphol en eerst heerlijk rustig met de trein naar Utrecht. Broodje, krantje en lekker kopje koffie van La place. Dat is heel relext. Dan in Utrecht eerst tien minuten wachten op bus 41. Een minuut te vroeg vertrekt hij richting Wijk bij Duurstede. Het wordt een race tegen de klok. Sinds de route is overgenomen door Qbus moeten de chauffeurs echt racen. Vandaag had ik het twijfelachtige genoegen met een aspirant coureur te doen te hebben. Hij scheurde door iedere bocht, remde op het laatste moment en claxonneerde regelmatig. Op de noodrem bij een stoplicht. Zelfs met deze snelle rijstijl kun je niet op tijd rijden. Op het scherm dat je kunt zien zie je de aankomst tijden per halte en dan erachter hoeveel minuten te laat. Als klant die toch flink moet betalen wordt je heen en weer geschut en het net gegeten broodje eet je voor de tweede keer.
Ik denk dat je niet op zo’n manier met je klanten om kan gaan en op deze manier worden je chauffeurs waarschijnlijk goede klant bij de cardioloog.
Toch maar weer met de auto?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: