De Kersentuin

Het is nog vroeg als ik bij de Kersentuin in Cothen aan kom om te filmen hoe de vogels weggejaagd worden door iemand in een uitkijktoren. Ziet hij een vogel bij een kersenboom dan trekt hij aan een touw en boven de boom rammelen dan een paar blikken en voila de vogels gaan er van tussen.

Het is heerlijk om dit tijdstip in de boomgaard te zijn, de druppels van de dauw op de kersen en de rust die er dan nog is. Kom je een paar uur later dan is het hier gezellig druk en heb je keuze uit vele soorten kersen om te eten.

Echt een aanrader en een leuk uitje.  De Kersentuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: