Even niet maar nu weer wel

22 juni heb ik voor het laatst een blog gepost. Even totaal geen inspiratie en vooral geen zin terwijl er toch genoeg te beleven was om over te schrijven.

Voorbeeld, de drie weken op een van de mooiste plekjes van Nederland, camping De Rimboe in Lunteren. Je waant je echt in een rimboe. De weg er naartoe is onverhard en vanaf de camping ben je direct in een natura 2000 gebied. Het middelpunt van Nederland en het prachtige Wekeromse zand.

Een dagje met kleinzoon van 4 jaar naar Ouwehands dierenpark. Voor hem de eerste keer en dat is dan wel behoorlijk spannend. Maar wat een héérlijke om nooit te vergeten dag.

De aanleg naast mijn huis van een nieuw station. Drie weken wordt er 24/7 aan gewerkt. Drie weken geen rijdende treinen maar het gemis aan treingeluiden wordt ruimschoots goed gemaakt door de herrie van de bouwwerkzaamheden.

Maar niets van dit alles kon mij er toe zetten er een blog over te schrijven. Het heeft misschien te maken met die nog steeds pijnlijke knie, weinig tot niets gelopen en dat is voor mij echt niet goed. De voeten willen bewegen. Morgen gaan we, mijn lief en ik naar een voor ons nog onbekend eiland, Bornholm. Het is een van de grootste eilanden van Denemarken en heeft de meeste zonuren van het land al zit ik daar nu even niet op te wachten. Het is iets groter dan Texel en ligt ten zuiden van Zweden op zo’n 200 km van Kopenhagen. Wij varen vanaf het eiland Rügen naar Bornholm. Zoals je waarschijnlijk wel zal begrijpen gaat het volgende blog en vlog over dit eiland.

Warme groet en een glimlach.

20 Comments on “Even niet maar nu weer wel

  1. Beste Harrie en Anneke, geniet van de dingen die je nog wel kunt! Het is altijd leuk om je berichten te lezen! Sterkte met je knie Harrie eens komt het goed.
    Het is in ieder geval een mooie zomer!
    Groetjes, Gerd en Dinie

    Geliked door 1 persoon

  2. Heel je dagindeling naar de knoppen natuurlijk als je geen grote wandelingen kunt maken. Op het moment niet zo’n probleem omdat het tóch te warm is. helemaal geweldig zo’n dagje dierentuin met een kleintje, inderdaad ónvergetelijk. Als het allemaal niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat. In ieder geval gaat het een mooie reis worden naar een mooi eiland en zo vréselijk warm zal de zon daar nou ook weer niet zijn. Goede ries en veel plezier.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: