Mevrouw, wilt u direct uw BH aandoen?

Soms of misschien wel regelmatig gebruik ik mijn tijd om wat op Facebook rond te neuzen. Zo kwam ik een bericht tegen van een dame die lekker aan het zwemmen was in een recreatieplas. Een dame uit de tijd dat het heel normaal was om topless, want zo heette dat toen, te recreëren. Niet zo piep meer dus. Het bericht hield mij toch wat bezig. Wat is er aan de hand in Nederland. Wij eens zo vooruitstrevend. Daarom dit bericht.

Plotseling hoort ze een jonge stem roepen, mevrouw, mevrouw. Ze kijkt om en ziet een jongeman door het water haar kant uitlopen. Bedoel je mij?

Ja, wilt u ogenblikkelijk uw BH aantrekken. Het is verboden zonder te lopen.

Verboden? Wat krijgen we nou.

Ja het is verboden en u kunt er een bekeuring voor krijgen.

En al die meiden dan die wel een bovenstuk aan hebben maar tenminste zo lijkt het voor mij, geen broekje maar alleen een lapje met een veter tussen hun bilnaad en dus gewoon in hun blote billen lopen.

Ja dat mag wel.

Belachelijk. Kijk zie je die grote zware man daar op het strand. Kijk eens naar zijn borsten. die zijn groter dan de mijne. Vraag hem ook even zijn BH aan te trekken.

Haha, dat is een man en die mag gewoon zo rondlopen. U bent een vrouw en bent strafbaar als u nu niets aantrekt. U krijgt zeker een boete.

Is Nederland aan het verpreutsen?

Vorige week las ik ergens dat op dit moment meer dan 80% van de kinderen hun ouders nooit in hun nakie zien. Op deze manier kweek je preutsheid. Naakt zijn is volgens mij normaal en heeft niets met sex te maken. In Amerika is het al langer aan de gang en het komt dus ook deze kant op. Het is niet te hopen dat het recht van de vrouw zelf te beslissen over haar lichaam ook hier verboden wordt. Terug in de tijd.

Maar zoals veel in de geschiedenis gaan trends op en neer. Ook hier zal wel weer eens een omslag komen.

4 Comments on “Mevrouw, wilt u direct uw BH aandoen?

  1. Ik begrijp het niet. Mijn jonge collega’s worstelen zelfs met het geven van seksuele voorlichting aan de leerlingen. Stel je voor… Vreemde tijden.

    Like

  2. Een zekere gene buiten mag er wel zijn wat mij betreft. Op het strand topless liggen… prima maar sla even iets om wanneer je naar je naar een strandtent gaat. In de huiselijk kring vooral toch natuurlijk omgaan met naaktheid, En verder natuurlijk vooral op plaatsen waar naakt toegestaan is veilig bewaren. En wat mij betreft toch zeker géén programma op TV waar kinderen naar naakte mensen mogen kijken, dat is onnatuurlijk en een beetje “eng”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: