Verneukeratief.

Het is nog 2021. Bij een blad, sorry ik weet niet meer welke, zit een cadeautje van de Staatsloterij. Dat is leuk.

Cadeau.

Ik krijg vijf trekkingen gratis een vijfde lot cadeau. Tot eind januari heb ik de tijd om dit te activeren. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Gisteren was het eindelijk zover, even activeren.

Waar? Op Staatsloterij/cadeau. Moet niet zo moeilijk zijn toch? Goed ik tikte de cadeauwebsite in en nog een geluk dat ik stevig in mijn stoel zat anders was ik achterover gevallen van verbazing. Wat blijkt het cadeau te zijn?

Je moet dus minimaal 5 x meespelen met een betaald lot en dan krijg je dus die 5x vijfde loten. Wat nu zo aardig is van de bedenkers? Je mag automatisch meespelen zolang je wilt. Om het nog spannender te maken moet je ook nog krassen op zo’n papiertje en dan zie je een code.

Dit is gouden handel voor de loterij. Je speelt in ieder geval 5x betaald mee en volgens het NIBUD vergeet zo’n 28% van de abonnementhouders op te zeggen. Ik vind dit behoorlijk verneukeratief. Wat denk jij ervan?

Bedankt Staatsloterij

8 Comments on “Verneukeratief.

 1. Heel lang geleden heb ik dat soort reclames heel goed doorgelezen , ze flikken het allemaal, postcode loterij, vriendenloterij enz. áls je zo cadeau activeert ga je akkoord “met de voorwaarden ” en in de kleine lettertjes kun je dan lezen dat je akkoord gaat met een lidmaatschap van een jaar dat automatisch verlengt wordt.
  Wijlen mijn schoonvader speelde uiteindelijk met 28 loten mee in de postcode loterijg omdat hij bij iedere “gratis” aanbieding mee deed, zijn zicht was toen al te slecht om de kleine lettertjes te lezen.
  met enige regelmaat liggen er dergelijke aan biedingen op de mat voor “de bewoner van dit pand”, die gaan sinds jaar en dag ongeopend bij het oud papier. Dus nee, ik trap er niet in.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sorry… vind dit een sneu verhaal. We weten toch ondertussen wel dat dit soort reclames een beroep doet op de eigen hebberigheid. Waarom doe je in godsnaam aan zoiets mee?

  Like

 3. Wij woonde nog in Teteringen al een tijdje geleden dus.
  Kwamen wij er ineens achter dat wij veel meer loten hadden dan de ene die wij al jaren hadden.
  Bleek later dat wij op iets gereageerd hadden moeten, deed je dat niet, zat je vast aan weer een nieuw lot.
  Dat is schijnbaar een paar keer gebeurd .
  Was nog een hele toer omdat terug te draaien 🤨 en achter een tel. nr. Te komen. Boeven!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Dat soort post verscheur a la minute.
  Ik heb dat ook meegemaakt toen ik de administratie van mama overnam. Toen heb ik ook alles opgezegd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: