Op avontuur in………

Op Facebook werd ik uitgenodigd om mee te doen aan een tiendaagse challenge. Plaats 10 dagen een foto van een van je reizen. Alleen een foto en geen tekst erbij. Leuke uitdaging want bij het selecteren van de foto’s komt er weer veel terug van die momenten van toen.

Ik ga het op deze plaats ook doen maar dan wel met mijn herinnering erbij.

Vandaag ben ik in Vigo, Pontevreda en geniet ik van deze vrolijke straatverkoopster.

Tijdens de kustroute van de Camino Portuquese zat ik lekker op een terras in Vigo. Heel druk en er werden heerlijke verse oesters verkocht. De dame op de foto had een koffertje op haar hoofd met allerlei blinkende sieraden die ze probeerde te verkopen.

Een apart verhaal is de vrouw die de oesters verkoopt. Ik zit schuin achter haar en ben geïnteresseerd in haar handelingen. Dat openmaken van die oesters gaat zo rap maar dat niet alleen. Ze kijkt schichtig om haar heen, haalt wat bankbiljetten uit het geldkistje en stopt ze onder haar trui in haar boezem. dit gaat zo razendsnel dat ik waarschijnlijk de enige ben die het gezien heeft.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s abonneer je dan op lekkerlopentv.

4 Comments on “Op avontuur in………

  1. Je hebt in ieder geval wél je handen vrij met de koopwaar op je hoofd. Ik doe het haar niet na.
    Bbrrr… oesters, de vrouw zal wel bang zijn dat het geld wegwaait….. !Jij kwam nog eens ergens!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: