rustmoment elf

gerardus bier

Vijf december. Ik zou helemaal in een stress moeten zitten. Nog twee dagen en dan begint mijn beleefjedroom reis. De SprinterVan staat voor de deur en wil ingepakt worden.Wat neem ik allemaal mee als ik een jaar wegblijf. Zijn nu alle dingen geregeld? En dan is daar een rustmomentje, een lekker kloosterbiertje. Even zitten en genieten. Rust.

19 Comments on “rustmoment elf

 1. Wat spannend Harry en wat een prachtig vooruitzicht ook! Ben best beetje jaloers. Ik wens je een behouden en rijke tocht, rijk aan ervaringen en ontmoetingen, mooie momenten en alles wat je maar wensen wilt/kunt. Hartegroet een buen camino, vaya con Dios! Elisabeth

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi Harry

  De rust die je uitstraalt om straks op pad te gaan. Heerlijk. Ik wens je een fantastisch jaar en wens je toe dat al je dromen uitkomen. Geniet met volle teugen en blijf dicht bij jezelf en je droom.

  Ik was de afgelopen periode drukker met jouw reis en mijn eventuele bijdrage daarin in maart, geloof ik. Mijn ogenschijnlijke rust herbergt / herbergde een grote mate van onrust. De reis en de route Via de la Plata puzzelt me omdat ik graag zou willen maar op dit moment geen drive heb. Verdieping in de route, aanschaf van camino prullaria, uitzoeken van vliegroutes, het zette allemaal niet aan tot nieuwe energie.

  Ik heb nog bijna drie maanden om in de flow te komen maar ik heb voor mijn rust besloten het om te draaien en mezelf niet langer druk op te leggen. Ik ga er nu van uit dat ik niet ga lopen. Als de drive flow en motivatie er fysiek en mentaal wel komt en is sluit ik graag in maart alsnog aan. Ik voel me goed bij dit besluit en weet dat jij het waardeert.

  Goede reis en veel geluk voor jou en Anneke. Heb het goed!

  Wim

  Like

 3. Het is allemaal goed gekomen zonder stress denk ik. Een hele mooie gezellige en rustvolle reis. Maybe we meet in Riga.Als de planni g het toelaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: