Rustmoment tien

visser

 

Vissen. 

Voor velen het ultieme rustmoment. Het gaat bij mij niet om het vangen van vissen. Alleen al het aan de waterkant zitten, rustig turend naar de dobber. Dat geeft rust, even het ontvluchten van de hectiek van alle dag. De zwart/wit foto is een afbeelding van mijn Opa omstreeks 1950. Hij was een rasechte visser. Hij nam de vissen ook mee naar huis en die spartelde dan in het bad voordat ze gereed gemaakt werden om te consumeren.

4 Comments on “Rustmoment tien

  1. Ja Har ik zie die grote vis nog zwemmen in het bad en dan moest oma ( een klein vrouwtje ) die vis villen en tafel klaar maken. Dat kon ze als de beste. En dan garnalen pellen kon ze ook zo snel. Heb menig keer met haar geoefend, maar zo moeilijk. Komen een heleboel herinneringen boven met een grote glimlach.
    Dank voor dit leuke rustmoment 😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: