Bah…wat is dat toch wel lekker. 

Mijn rugzak op mijn rug, buidel voor, Hanwags aan de voeten sta ik 10 minuten voor de bus komt bij de halte. Met zo noem ik dat altijd, een tandarts gevoel in de maag. Het rommelt daar. Het is behoorlijk koud maar gelukkig staat mijn lief die mij uitzwaait dicht tegen mij aan. Dat geeft in ieder geval een warm gevoel. Dan is daar de bus die mij naar Utrecht brengt. 

    
De trein is redelijk druk maar is altijd wel gezellig. Keurig op tijd om mijn rugzak op de lopende band te zetten, 11,1 kg. Moethet water nog in. Grote rijen bij de gate, maar ik heb mijzelf gekieteld en heb een ruimere plaats, rij 2 en priorety. Heerlijk. Wel door de regen naar het vliegtuig, je kan niet alles hebben. 

  

Voor ik er erg in heb landen we alweer. Het is onbewolkt en als een van de eerste kom ik buiten. Dan gebeurt het. Het lijkt of ik tegen een muur op loop. Het is echt bloedheet. Bijna 30°. 

  
De overgang is gigantisch maar wat is dat lekker. Het is nu 10 uur enik zit nog te eten op een terras in mijn t shirt. Aan een andere tafel is het een drukte van belang. Een herrie en natuurlijk zijn het Nederlanders. Je schaamt je bijna. Het is nog steedslekker

   
 

Ik zit nu in een knijpie. Maar dat morgen. 

6 Comments on “Bah…wat is dat toch wel lekker. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: