Cultureel en genieten 

Het is vandaag oppasdag en ik ben dus in Nijmegen. Oppassen is eigenlijk niet het juiste woord. Je kunt ook zeggen, genieten, genieten van die twee mannetjes die het echt laten merken dat je meer dan welkom bent. Oppassen klinkt ook zo passief. Nu doen de ouders al veel cultureels met ze, kindertoneel, muziek voorstellingen etc. Wat zullen wij dus eens doen. We lopen door de binnenstad met veel Duitse toeristen. Er ligt weer een groot cruiseschip aan de kade en dat merk je gelijk in de stad. We komen bij de lindenberg, huis voor de kunsten waar een expositie is van Nieske Kalkman. Nu is dat toevalligst tante van de jongens en daar gaan we even kijken. 

  
  
Als je buiten aan komt lopen zie je door de ramen heen al groot werk hangen. De jongens laten het goed op zich inwerken en vinden het werk van tante Nieske prachtig. Niet alleen de jongens vinden het mooi ook ik deel die mening. Wil je ook nog naar deze expositie dan kan dit nog dit weekend. 

   
    
   
Kijk op de site van Nieske

Weer buiten schijnt de zon heerlijk en het Kronenburgerpark ligt er prachtig bij. 

  

One Comment on “Cultureel en genieten 

  1. Gezellig zo met je kleinkinderen op pad, ik heb zelf ook twee kleinzonen van 2 en 4 jaar, oma/opa zijn erg is erg leuk ;-))
    Nijmegen is zeker een gezellige stad, mooi centrum met sfeer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: