mooi resultaat

even een moment om bij stil te staan. Is dialyse nou echt zo erg?
Ja, je bent afhankelijk van een apparaat anders ben je binnen twee weken dood. Gun de dialyse patiënt zijn vrijheid en help mee de draagbare kunstnier mogelijk te maken.

eenGoedIdee

Goede vrijdag en Paas zaterdag stond de stoep bij de goede doelen winkel redelijk gevuld met allerlei spulletjes voor de 1 euro markt. Iedere maand wordt de gehele opbrengst van deze markt overgemaakt aan een goed doel. Deze maand is dat aan de Nierstichting t.b.v. de draagbare kunstnier. De opbrengst van deze markt was dit keer bijna 100 euro en de stichting Een Goed Idee Ede die de goede doelen winkel beheert heeft dit overgemaakt.

doneerdoneer voor de draagbare kunstnier

Vind jij dit ook een goed doel maar was je niet in de gelegenheid om afgelopen vrijdag of zaterdag langs te komen dan is er geen man overboord. Een van de vrijwilligers van de goede doelen winkel loopt namelijk 20 km tijdens de sponsorloop voor de draagbare kunstnier. De Rode Loper. Hij loopt mee in een team van een vriendenclub “Vaag en Bont” en zij kunnen nog wel wat sponsors gebruiken…

View original post 38 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s